Clippers' tab til Suns sår tvivl om håbet om NBA-mesterskabet

Kawhi Leonard og Paul George nærmede sig midtbanen forud for søndagens start på Crypto.com-arenaen, den ene trofast, den anden ved at tale. Clippers-stjernerne blev bedt om at tale til publikum før holdets første kamp, ​​og George var kort, da Leonard nikkede.
Som det kan ses hele søndagen, kæmpede Clippers for at holde trit med Phoenix i deres 112–95-tab, og i kamp 2 skulle Clippers svare på et par spørgsmål, før de drømte om et mesterskab.
Selvom Reggie Jackson startede sin tredje kamp i træk, åbnede John Wall tredje kvartal med en startplads, og Wall udlignede næsten Jackson på få minutter.
Paul George sluttede med 40 point uden Kawhi Leonard og John Wall, og Clippers forsinkede deres sene klimaks i en sejr over Sacramento Kings.
Hvordan balancerer Clippers med deres startcenter Ivica Zubac med hyppigheden af ​​at erstatte ham med en mindre trup? Ved at bruge traditionelle store pucke gennem hele spillet, kvælede Phoenix Clippers for rebounds i første halvleg for at tage en 20-points føring, hvor deres starter Deandre Ayton engang med succes snuppede bolden fra Jackson.
Måske vigtigst af alt, er dette et eksempel på at blive hurtigt træt, eller følger Clippers ikke træner Tyrone Lius instrukser uden for sæsonen om, at trods alt deres talent, vil de ikke yde deres bedste, hvis de ikke giver alt?
"Du kan ikke starte spillet sådan, især hvis du vil starte med en defensiv mentalitet," sagde Liu. "Der er ingen undskyldning for, at vi spiller back to back. Alle spiller ryg mod ryg. Vi skal blive bedre.
John Wall siger, at han har det godt fysisk og spiller godt, "bortset fra Shaqs straffekast."
Clippers tabte i en dårlig første halvleg, og Phoenix afviste hurtigt alle comeback-forsøg i anden halvleg, hvor Devin Booker førte med 35 point og 16 chancer.
På samme måde kritiserede George forsvaret - han sagde, at forsvaret med bolden suger, og forsvaret uden bolden suger.
Leonard spillede sin anden kamp i sæsonen, hvor han spillede 21 minutter og havde 11 point, 6 rebounds og 2 assists, 7 point tæt på frikastlinjen. En aften efter at George havde scoret 40 på 39 minutter for at slå Sacramento, spillede han 34 minutter og scorede 16 point.
Jackson scorede ikke, missede fem gange på 24 minutter og havde to assists. Wall begyndte at varme op på basislinjen tidligt i anden halvleg, hvor Wall tog over som nummer et boldhandler sammen med George og Leonard. En aften var Walls mest bemærkelsesværdige bidrag under våbenhvilen i Sacramento en sidelinjerådgiver, som han gav Norman Powell, da den startende quarterback var 3-til-18 tidligt på sæsonen, sagde Liu før kick-off.
"Norm var ikke tilfreds med sig selv, men [Wall] snakkede med Norm og sagde bare: 'Bliv ved med at spille, fortsæt med at spille'," sagde Liu, før spillet startede.
”Hvis du skyder korrekt og aggressivt, er alt i orden. Du kommer ikke til at gå glip af hvert skud.”
"Du ved, Michael Jordan og jeg gør ikke alle skud, ved du?" sagde Lou Powell. "Og vi er de to bedste i verden, så du bliver nødt til at fortsætte, ved du?"
Powell gik 4 af 9, og fulgte Lius råd om at forblive aggressiv, hvilket nogle gange virkede – at ligge ned og mangle Leonards lette dunk-overgang i tredje kvartal – nogle gange ikke – i et forsøg på at få bolden ud. Overgivet til Zubak for kvælning.
Lou behøvede ikke at fortælle Wall om at blive ved med at presse på. Clippers var nede med 11-0 og scorede ikke i de første tre minutter af kampen, og da Wall kom ind på banen i de første otte minutter, slog Booker Clippers med 14-10, hvilket pressede Suns' føring endnu mere. .
Clippers' dybde giver dem mulighed for at tage Kawhi Leonard fra bænken og spille snesevis af lineup-kombinationer, mens de fokuserer på at opbygge titelkandidater.
Væggen leverede den manglende kø. Hans første aflevering var den perfekte aflevering til George for en dunk. Hans første pause var et rush på fuld bane, Wall forsøgte at få bolden til taljen og var på trods af tilbageslaget modig. Wall var ikke perfekt, han lavede 1 af 5 frikast, men han havde 17 point på 7 af 12 skud.
Leonard spillede 7 minutter i tredje kvartal og fortsatte mønsteret fra sin første kamp på bænken, hvor han lavede udskiftninger i tre dele på cirka 7 minutter hver – halvt til slutningen af ​​første halvleg, derefter den tredje. halv. Luk minutter.
Dedikeret til SoCal High School Athletic Experience, Prep Rally giver dig resultater, historier og et kig bag kulisserne på, hvad der gør prep atletik så populær.
Andrew Grave er en Clippers-beatforfatter for Los Angeles Times. Han kom til The New York Times efter at have dækket amerikansk fodbold og atletik på University of Oregon. Han er uddannet fra University of Oregon og voksede op på Oregons kyst.

Indlægstid: 25. oktober 2022