Kawhi Leonard kommer fra bænken mod Los Angeles Clippers over Lakers

LOS ANGELES - Efter at have savnet hele sidste sæson besluttede Kawhi Leonard at vente lidt, før han vendte tilbage til Los Angeles Clippers, hvilket gjorde ham til en meget forventet spiller.
Leonard, der kom til holdet for første gang, besluttede ikke at starte i håb om at få mest muligt ud af sin begrænsede spilletid. Han sluttede endelig, da Clippers igen slog Los Angeles Lakers. Leonard scorede 14 point, inklusive en 21 fods springer med 52,3 sekunder tilbage, i en 103-97 sejr på Crypto.com Arena.
Clippers slog deres rivaler i lineouten for ottende gang i træk, på trods af at spillerne på deres hold ikke kom ind i kampen før 6:25 i andet kvartal og spillede tre minutter i i alt 21 minutter.
"Det er længe siden," sagde Leonard om sin forventning om spillet. "Men jeg ventede 82 kampe sidste år, så jeg forventede ikke, at 15 minutter ville være så lang."
I kamp 1, efter at have revet sit højre forreste korsbånd over i kamp 4 i anden runde mod Utah Jazz den 14. juni 2021, er Leonard på bænken for første gang siden han spillede for San Antonio Spurs i november 2013.
Leonard sagde, at han besluttede ikke at starte slutspillet efter at have tjekket dataene og kørt simuleringer i praksis. De ønsker at maksimere hans returminutter, få ham på gulvet og afslutte spillet i de højeste scorende stadier.
"Da jeg startede, sad jeg i 35 minutter i realtid," sagde Leonard om at starte og stadig være i stand til at afslutte spillet. "Den er for lang. Så jeg synes bare, det er det bedste scenarie. Men vi får se, hvordan det går.”
Endelig tilbage på banen spildte Leonard ingen tid. Han begravede sine to første skud, begge fra mellemafstand, hvor han ofte kan lide at optræde.
"Den første [Leonard] fik hoppet, gik kyst til kyst og ramte sit lille patent fade," sagde John Wall, 15, i sin første kamp siden 23. april 2021. Kastede 7 ud af 7 og scorede 15 point på 24 minutter . ”For ham handler det om rytme og rytme.
"Han er som en maskine, han arbejder på sine ting, han holder fast i det, han vil. Og han tager det i bund og grund som en træning. Han ser ikke ud til at se nogen foran sig. Det hele handler om ham. forsvinden eller skyderi."
Leonards trepointere har ingen rytme, og han er 1-til-4 fra feltet. Men han lavede nogle vigtige træk, blev angrebet af LeBron James sent i fjerde kvartal og ramte en springer med mindre end et minut tilbage, efter at Lakers lukkede en 15-points føring i anden halvleg. punkt buffer.
"Jeg har gjort det her før," sagde Leonard, da han trådte ud af bænken. ”Sådan startede jeg min karriere. Her er hvordan jeg greb det mentalt an. Opførte mig, som om jeg var i problemer, og så snart jeg skrev under i andet kvartal, var det tid til at spille basketball."
Leonard indrømmede, at han måske ikke spiller mindst én af de back-to-back-kampe i Sacramento og hjemme mod Phoenix denne weekend.
"Du skal spille minut for minut gradvist for at styrke det forreste korsbånd," sagde Leonard. ”Når man først begynder at spille det første 38-minutters spil, kan det nemt blive svagere, men jeg lytter til lægen.
Med hensyn til hvor længe han planlægger at spille fra bænken, sagde Leonard, at han muligvis skal øge sine minutter til omkring de 34,1 minutter, han havde i gennemsnit i sæsonen 2020-21.
"Det handler om, hvordan mit knæ reagerer," sagde Leonard. "Vi får se, hvordan det går i morgen, og så bygges det op over tid, og jeg begynder at tilføje flere minutter, og når jeg er klar til at spille 35 minutter – jeg tror, ​​jeg har spillet 33 minutter, når jeg er rask – er det ca. med tiden vil du se, hvordan jeg begynder.”

Indlægstid: 03-november 2022